06-18019388

werkwijze

Hoe werk ik

Kom je voor het eerst bij mij dan start ik met een intakegesprek. Dit is nodig om je hulpvraag goed helder te krijgen. Wat speelt er, wat wil je bereiken, op welke manier en waar moet ik rekening mee houden? Hoe duidelijker het is wat we van elkaar kunnen verwachten, des te beter is het voedingadvies persoonlijk en op maat te maken.

Dieetadvies op maat

Ik hecht veel waarde aan het stellen van haalbare doelen.  Ligt wat je wilt bereiken ook binnen handbereik, is het reeël? Ik ben er namelijk van overtuigd dat wat je wilt bereiken, haalbaar moet zijn. Anders is een dieet niet vol te houden. Gericht op jouw voedingswensen maken we een dieetadvies op maat. Samen komen we zo tot een behandelplan dat aansluit bij je doelen en dat ook resultaat laat zien in een tempo dat bij jou past.

Voor een eerste gesprek neem ik ruim de tijd, het vervolg van de begeleiding plannen we in overleg: heb je na 1 gesprek genoeg aanknopingspunten om zelf verder te gaan,  of heb je juist de stok achter de deur nodig. Alles is bespreekbaar.

Is het niet mogelijk om naar 1 van de  locaties te komen, dan kan ik ook bij u thuis komen.