06-18019388

voor wie

Voor Wie

De Dieeterij is er voor iedereen die een vraag heeft over eten. Of je net komt kijken en al reageert op borst- of flesvoeding of al wat jaartjes meeloopt en last van je darmen hebt.  Iedereen is welkom met zijn eigen vraag en verdient een advies op maat.

Dieetadvies met en zonder verwijsbrief

Een afspraak bij een diëtiste doe je vaak op advies van je huisarts, specialist of praktijkondersteuner. Ook consultatiebureaus en fysiotherapeuten verwijzen cliënten door voor hulp bij voeding op maat. Van deze specialisten krijg je een verwijsbrief. Ben je er echter zelf aan toe om gezonder te gaan eten en daarmee gezonder te gaan leven? Dan kun je ook bij de Dieeterij terecht. Iedereen is welkom. Ik kijk altijd naar jouw behoeften op het gebied van voeding en het dieet en lever dan een advies op maat aan.

Persoonlijk voedingsadvies

Naast persoonlijk advies over voeding, is de Dieeterij ook beschikbaar voor uiteenlopende vragen over eten en diëten. Ik denk graag mee over voedingsbeleid en voedingsvraagstukken. Groepen, bedrijven en organisaties die worstelen met een voedingsvraagstuk kunnen daardoor eenvoudig worden geholpen. Dat kan weer met persoonlijke adviesgesprekken over voeding maar ook door presentaties en voorlichtingsbijeenkomsten. Ook voor professionele organisaties kan ik dus een voedingsadvies op maat maken zodat iedereen zich er prettig bij voelt en het ook daadwerkelijk gevolg krijgt in de organisatie.