06-18019388

diëtist

Wat doe ik

Bij diëten denk je aan klaagzangen over sla en mensen die op verjaardagen op wortels knagen omdat ze lijnen. Geen pretje dus. En al helemaal niet lekker. Fout. Als diëtist wil ik mensen leren hoe een dieet ook lekker kan zijn. Lekker omdat eten lekker moet zijn. Maar je moet het ook vol kunnen houden. Eten moet een rustmoment zijn in je dag. Een moment van genieten, van bewust proeven, van je lekker voelen. Dat bereik je met een goed dieet. Dat is geen strak regime van eentonige maaltijden. Het is juist een ontdekkingsreis van nieuwe smaken, verrassende combinaties en echt proeven en genieten. Een diëtist kan je helpen om het voor jou perfecte voedingspatroon te ontwikkelen.

Persoonlijk voedingsadvies van de diëtist

Bij de Dieeterij draait het niet alleen om eten. Ik luister naar je. Heb je vragen? Wil je gewoon je verhaal kwijt? Ben je er nog niet uit wat je precies wilt vragen? Kom langs en we hebben het er over. Je verlaat mijn diëtistenpraktijk de ene keer met een advies, de andere keer met praktische tips en goede voornemens. Trek je bij mij de deur achter je dicht dan vertrek je met een goed gevoel.

De basis van goed eten

Ik kijk naar jou. Mijn advies is persoonlijk. Het sluit aan bij jouw vragen en wensen. Ik ga daarbij het liefst terug naar de basis van goed eten: bewust omgaan met voedsel. Dat betekent voelen, proeven, ruiken wat je eet en weten wat je eet. Zo kijken we samen naar de beste manier om je voedingspatroon te veranderen. Zit het even tegen ook dan ben ik er voor je. Een nieuw voedingspatroon is vaak lastig maar je diëtist helpt je altijd weer het juiste pad op.